dinsdag 4 oktober 2022 12:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 september 2022

Sandals Royal Curaçao is een samenwerking aangegaan met Francis Sling en Sander van Beusekom. De twee lokale kunstenaars werkten onder andere mee aan het ontwerp van de foodtrucks op het resort. 

Van Beusekom bedacht het concept van de Toteki Foodtruck. De eetgelegenheid serveert lokale gerechten en is vernoemd naar de Toteki, een kleine hagedis. Van Beusekom creëerde het kunstwerk op de truck en speelde een grote rol bij de naamgeving van de truck. Daarnaast werd de zogeheten Tuin-containerbar beschilderd door Sling. Het kunstwerk van levendige tinten en schilderstukken beeld het landschap van Curaçao uit.

Sandals heeft sinds de opbouw van het resort een groot aantal lokale talenten ingezet om de cultuur van het eiland naar de gasten van het resort te brengen. Zo werd er tijdens de Grand-Opening ceremonie een optreden door een carnavalsgroep gegeven en treden er regelmatig lokale artiesten op bij het resort.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram