zaterdag 24 september 2022 07:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 september 2022

De Amerikaanse overheid heeft 10.000 dollar gedoneerd aan schoolspullen voor lokale scholen. Medewerkers van de Amerikaanse luchtmacht en het Amerikaanse consulaat hadden afgelopen week een ontmoeting met vier scholen en Mensing’s Caminada. 

Medewerkers van de South Forward Operating Location (FOL) hebben de actie opgezet na berichten dat veel scholen behoefte hadden aan schoolbenodigdheden. Het St. Antonius College, de Pedro Luis Brion School, de Adventschool en Skol Immanuel ontvingen, boeken, papier, potloden, pennen, puzzels en meer. In totaal werden er 600 extra rugzakken met schoolspullen ingezameld voor leerlingen. 

De FOL werkt al langere tijd samen met de lokale eenheden om te voorkomen dat drugs en wapens de regio binnenkomen. “Wat minder bekend is, is dat de FOL zich ook bezighoudt met de gemeenschap en special rondleidingen en evenementen organiseert voor studenten op het eiland”, aldus FOL-commandant Ian Barta. “We zijn vereerd iets terug te geven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram