dinsdag 12 september 2023 04:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 september 2022

De zoektocht naar de man die donderdag in het water is gevallen tijdens het zoeken naar zeeslakken, is gestaakt. De man zou vanaf een rotsblok in het water zijn gevallen, sindsdien is geen enkel spoor van hem gevonden.

De kustwacht heeft met zowel een vliegtuig als helikopter naar de man gezocht. Daarnaast stonden CITRO en de Zr. Ms. Groningen stand-by. Na de ondergaande zon van donderdag was er geen teken van leven meer van de man. De politie zette de actie vrijdag en in het weekend door, maar zonder resultaat. 

De kustwacht heeft tegenover Èxtra laten weten de zoektocht te hebben afgeblazen. Mocht er signalen zijn geweest om met de zoektocht door te gaan, dan was dat gebeurd. Maar dat is helaas niet het geval. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram