zaterdag 24 september 2022 07:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 september 2022

Huidverzorgingsmerk Garnier hield samen met Popular Agencies een actie om mensen bewust te maken van het recyclen van plastic. Afgelopen zaterdag konden mensen meedoen met een inzamelingsactie waarbij een beloning werd uitgedeeld.

Het doel van de actie was om mensen te laten inzien dat het plastic wat ze gebruiken, gerecycled kan worden. Dit jaar werd het recyclingcentrum bij VanDenTweel gesponsord door Garnier en werd iedereen aangemoedigd een verzameling plastic flessen in te leveren. De eerste honderd mensen met meer dan vijftig plastic flessen kregen een VanDenTweel voucher van NAF 50. 

Op de actie zijn naar schatting van de organisatie zo’n 150 mensen afgekomen die bij elkaar 7700 plastic flessen hebben verzameld. De flessen worden geëxporteerd en gerecycled door Green Force. Popular Agencies laat weten niet te hebben verwacht dat er zoveel flessen zouden worden ingeleverd. “Mensen gingen ‘above & beyond’, de meesten hadden veel meer dan vijftig flessen verzameld, dat is een goed teken!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram