zaterdag 24 september 2022 07:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 september 2022

De Meteorologische Dienst Curaçao (Meteo) voorspelt opnieuw hoge temperaturen voor de komende dagen. De weerdienst verwacht dat de thermometer woensdag de 36 graden zal aantikken.

De warmte wordt veroorzaakt doordat de wind wordt weggetrokken door orkaan Fiona, die momenteel door het noord-oosten van het Caribisch gebied raast. De orkaan beweegt zich in noord-westelijke richting en vormt volgens het hurricane center in Miami geen bedreiging voor de ABC-eilanden.

De combinatie van een zwakke wind, een hoge luchtvochtigheid en warme lucht zorgt voor de extreme hitte. De gevoelstemperatuur zal door de weersomstandigheden nog een stuk hoger liggen. De weerdienst verwacht woensdag ook onweersbuien en regen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram