dinsdag 4 oktober 2022 03:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 september 2022

De politie heeft dinsdag tijdens een verkeerscontrole zeventig boetes uitgedeeld. In totaal werden er tachtig auto's gecontroleerd, wat betekent dat 87,5 procent van de bestuurders op de bon werd geslingerd.

De automobilisten werden staande gehouden bij de kruising van de Winston Churchillweg en de Rooseveltweg. De politie maakte verschillende proces-verbalen op voor het rijden zonder geldig rijbewijs, verzekering of keuringskaart. Ook werden er boetes uitgedeeld voor getinte voorruiten.

Drie voertuigen werden weggesleept met een takelwagen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram