donderdag 1 juni 2023 19:26
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 september 2022

In de Point Blanche gevangenis op Sint Maarten worden geen ontbijtgranen geserveerd aan gedetineerden. Dat meldt de directie van de gevangenis na speculaties over maden in het ontbijt van de gevangenen.

SMN News publiceerde woensdag twee video’s waarin maden in de ontbijtgranen van gevangenen te zien zouden zijn. Volgens de gevangenisdirectie zijn de beweringen onjuist en behoren ontbijtgranen niet tot het ontbijtmenu. “Pap is het enige voedsel dat bij het ontbijt wordt geserveerd”, aldus de directie.

Gevangenen zouden wel ontbijtgranen kunnen kopen in de kantine. Dit voedsel wordt echter niet direct uit de keuken van de gevangenis geserveerd. “Point Blanche kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de tijd dat een gevangene een voedselproduct ongebruikt in zijn cel bewaard tot het mogelijk maden bevat”, benadrukt het management.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram