zaterdag 24 september 2022 11:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 september 2022

Het zou voor Quilindschy Hartman (Feyenoord) zijn eerste oefenwedstrijd worden als nieuw speler van de selectie van het Curaçaos voetbalelftal, maar nu gooit een terugkerende blessure roet in het eten.

Remko Bicentini laat in een gesprek met DolfijnFM weten dat 14 september is besloten de nieuwe aanwinst van het Curaçaose elftal toch niet mee te nemen naar Indonesië vanwege het herstel van een zware blessure. 

Hartman heeft samen met Bicentini en het team van Feyenoord besloten rust te nemen en niet te spelen. Bicentini laat weten deze keuze te respecteren en benadrukt dat de wedstrijd tegen Indonesië een oefenwedstrijd is, waarin het team zich nog niet zal kwalificeren voor het WK. 

Het team van Bicentini reist volgende week naar Indonesië en zal op 24 en 27 september twee oefenwedstrijden spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram