dinsdag 12 september 2023 10:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 september 2022

De minister van Volksgezondheid, Sociale Ontwikkeling en Arbeid (VSA) Omar Ottley schenkt twee basketbalnetten aan de Melford Hazel Sportcentrum via het Department of Community Development, Family & Humanitarian Affairs (CDFHA).

Ottley is groot sportliefhebber en doneerde de twee basketbalnetten ProSlam Professional 180º Heavy Duty Breakaway Basketball Flex Rims aan het Department of National Sports institute. Jonge basketbal liefhebbers hadden de minister benaderd omdat het Sport Centrum een gebrek had aan buiten netten, waardoor ze niet buiten konden basketballen. 

Siegfried Hodge, Sport Facility Manager, zal toezien op de installatie van de netten. De overheid van Sint Maarten laat weten dat minister Ottley door middel van dit soort projecten gemeenschappen tot stand brengt die kansen bieden voor sociale contacten, netwerken en samenwerking. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram