zaterdag 24 september 2022 11:59
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 september 2022

Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas vind het onbegrijpelijk dat de zes gezamenlijke vakbonden plannen hebben voor een eventuele staking. Dit zei hij naar aanleiding van de gezamenlijke vergadering van de vakbonden die vanochtend plaatsvond.

Tijdens de openingen van het plenaire statenjaar sprak Nu.cw premier Pisas over de afschaffing van de 12,5 procent salariskorting. De premier is verbaasd over de stakingen aangezien hij hier maandag nog met de vakbonden over heeft gesproken. Toen is duidelijk gemaakt dat de 12.5 procent korting stapsgewijs afgeschaft wordt en dit een voorwaarde van Nederland is voor liquiditeitssteun.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram