dinsdag 4 oktober 2022 12:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 september 2022

Het nieuwe Statenjaar is dinsdagochtend geopend. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. In het nieuwe jaar introduceert voorzitter Charetti America-Francisca (MFK) ook twee nieuwe concepten: de interruptiemogelijkheid en het vragenuurtje. 

De interruptiemogelijkheid geeft Statenleden de optie om elkaar te onderbreken en vragen te stellen. Het vragenuurtje zal op donderdagen plaatsvinden. Hierbij wordt een minister uitgenodigd om prangende vragen te beantwoorden. 

In het afgelopen Statenjaar werd er een recordaantal van vergaderaanvragen gedaan. 139 vergaderingen hebben daadwerkelijk plaatsgevonden. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram