zaterdag 24 september 2022 12:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 september 2022

Openbare Werken (OW) begint vandaag met groot onderhoud aan de Julianabrug. Van maandag 12 september tot en met maandag 12 oktober zullen er werkzaamheden plaatsvinden en zal een deel van de brug zijn afgesloten in de richting van Punda.

Vanaf maandag start OW met het waterstralen en verven van de stoep en reling van de Julianabrug. Daarnaast krijgen verroeste delen van de brug een onderhoudsbeurt. De werkzaamheden zullen plaatsvinden van maandag tot en met zaterdag tussen 9 uur ‘s ochtends en 16 uur ‘s middags. De weg zal weer vrijgegeven worden buiten deze tijden. 

Aannemersbedrijf MNO sluit een weghelft in de richting van Punda. De overheid vraagt aan mensen die de brug over moeten de instructies op de verkeersborden te volgen en voorzichtig te zijn op de weg. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram