vrijdag 9 december 2022 01:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Nu.nl
|
9 september 2022

Fractievoorzitter Thierry Baudet van Forum voor Democratie ontkomt voorlopig aan sancties in de Tweede Kamer nadat hij weigerde melding te maken van zijn neveninkomsten. Eerder dienden acht Kamerfracties een klacht in tegen Baudet bij een onafhankelijke commissie die zich bezighoudt met de integriteit van Kamerleden. Maar die commissie heeft laten weten niets te kunnen doen nu Baudet weigert aanwijzingen op te volgen. Fractievoorzitters van regering- en oppositiepartijen willen nu de regels gaan veranderen.


Warning: Undefined array key "settings_page" in /home/521800.cloudwaysapps.com/vgmsfdhskg/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 850
Lees verder op Nu.nl
Beeld:ANP
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram