vrijdag 31 maart 2023 15:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 september 2022

Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) heeft een donatie van Everson Jackson ontvangen via de Nationale Postcode Loterij. Via het spel ‘Kraak de koffer’ doneerde de Curaçaose acteur 10.000 euro aan de non-profitorganisatie.

DCNA zal het geld gebruiken voor projecten om de natuur in het Nederlands Caribisch gebied te beschermen door beheerorganisaties van beschermde gebieden op de eilanden te ondersteunen. Zo wordt er onder andere aandacht besteed aan natuureducatie voor jongeren.

“De natuur op de Nederlands-Caribische eilanden, waaronder koraalriffen, mangroven en nevelwouden, is uniek en belangrijk, maar ook kwetsbaar en wordt bedreigd”, aldus de organisatie. DCNA wordt sinds 2008 volledig gesteund door de Nationale Postcode Loterij en ontvangt een jaarlijkse subsidie.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram