vrijdag 29 september 2023 13:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie
|
8 september 2022

Stichting Kitten Rescue Curacao gaat een intensieve samenwerking aan met het Blue Bay Cats Café. Op deze manier hoopt de stichting meer resorts op een diervriendelijke manier te kunnen helpen bij overlast van zwerfkatten

Het Blue Bay Cats Café is een groep met enthousiaste vrijwilligers die al jarenlang de zwerfkatten verzorgen die op het terrein van Blue Bay wonen. Alle zwerfkatten op het resort zijn gesteriliseerd en worden op diverse plekken gevoerd. Kitten Rescue geeft aan dat veel resorts en hotels besluiten om de zwerfkatten te laten ‘verwijderen’ omdat ze overlast geven, maar dat dit het probleem niet oplost, omdat er weer nieuwe katten voor in de plaats komen.

De stichting roept ook andere resorts die overlast hebben van zwerfkatten op om contact op te nemen om zo gezamenlijk te kijken naar een diervriendelijke oplossing.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram