zaterdag 24 september 2022 09:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 september 2022

Voor de derde keer op rij zal voormalig top honkbalspeler Hensley Meulens van Curaçao het Nederlandse honkbalteam begeleiden tijdens de World Baseball Classic in maart 2024.  

Meulens werd in 2013 voor het eerst benoemd als bondscoach en bereikte met het Nederlandse team al twee keer de halve finale. “Het is voor mij een eer om manager te zijn van het Team Kingdom of the Netherlands. We hebben laten zien dat we een ontzettend hoog niveau kunnen halen en brengen ook dit seizoen weer de beste spelers bijeen”, aldus Meulens tegen Nederlandse media.

Het Nederlandse team zal in de eerste groepsfase spelen tegen gastland Taiwan, Cuba Italië en een qualifier. In de tweede ronde zal Nederland spelen tegen Japan en vindt de finaleronde plaats in Miami. De World Baseball Classic wordt gespeelt van 8 tot en met 21 maart.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram