woensdag 13 september 2023 08:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 september 2022

Minister van Economische Ontwikkeling (MEO) Ruisandro Cijntje (PNP) zal koningin Maxima vergezellen tijdens een dienstreis naar Californië en Texas. De minister maakt deel uit van de delegatie die San Fransisco, Silicon Valley en Houston zullen bezoeken.

De dienstreis vindt plaats van 6 tot 9 september en is bedoeld om inhoud te geven aan de economische relatie tussen het Koninkrijk en Amerika. Naast Cijntje reist ook de Nederlandse minister Liesje Schreinemacher van Buitenlandse Handel reist mee met de koningin.

Tijdens het bezoek worden verschillende thema’s besproken, waaronder trans-Atlantische samenwerking en klimaatverandering. Volgens het ministerie is het belangrijk dat Cijntje deelneemt aan de reis, zodat Curaçao als lid van het Koninkrijk door kan gaan met het versterken van werkrelaties.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram