zaterdag 24 september 2022 11:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 september 2022

Er liggen momenteel geen patiënten met Covid-19 in het Curaçao Medical Center (CMC). Dat blijkt uit de weekcijfers van het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN).

Op 29 augustus meldde het ministerie dat er één coronapatiënt in het ziekenhuis lag. De patiënt lag op de reguliere corona afdeling. Het is voor het eerst sinds het begin van de pandemie dat er geen patiënten met corona in het CMC liggen.

Er zijn de afgelopen week geen mensen overleden aan de gevolgen van het virus. Er werden zestien nieuwe besmettingen geregistreerd. Twintig mensen mochten weer uit isolatie. In totaal meldt het ministerie dertig actieve gevallen. Sinds 1 juni wordt niet iedereen met klachten meer getest. Daarnaast worden zelftests niet geregistreerd. In totaal werden er 272 tests afgenomen.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram