zaterdag 24 september 2022 12:16
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 september 2022

De politie is op zoek naar twee minderjarige jongens die ontsnapt zijn uit de Justitiële Jeugd Inrichting Curaçao (JJIC). Het gaat om de 14-jarige Jean Paul Kleinmoedig en de 15-jarige  Jean-Naithel Jeandor. 

De jongens verlieten donderdagochtend rond 10 uur zonder toestemming het JJIC aan de Kaya Brudernan Jean Paul is 1.80 meter lang en heeft kort haar, lichtbruine huid en bruine ogen. Hij droeg op het moment dat hij de inrichting verliet een oranje Adidas shirt en slippers van hetzelfde merk. Jean-Naithel is ongeveer even lang als Jean Paul en droeg een blauwe Adidas broek en sneakers van het merk Nike. 

Iedereen die informatie heeft over de jongens kan contact opnemen met de politie via het nummer 107 of anoniem via 108. 

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram