zaterdag 24 september 2022 12:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 september 2022

Stichting Uniek Curaçao brengt komend jaar een driedelige natuur- en cultuurgids uit. Dat meldt de stichting op sociale media. Het eerste deel van de gids wordt begin 2023 verwacht. 

Uniek Curaçao is al meer dan een jaar bezig met de ontwikkeling van de Natuur- & cultuurgids Curaçao. Het wordt een bundel van drie boeken met historie, cultuur en wetenswaardigheden over de natuur. De drie delen (Bándabou, het centrale gedeelte en Bándariba) worden in het Papiamentu, Nederlands en Engels ontwikkeld. 

Het boek wordt uitgebracht in samenwerking met onder andere de Curaçao Tourist Board, het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied en Stichting Projectenfonds Curaçao. De stichting is nog op zoek naar vier extra partners nodig om alle kosten te dekken.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram