zaterdag 24 september 2022 11:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 augustus 2022

Vijftien medewerkers van de overheden van Curaçao, Aruba en Sint Maarten hebben hun diploma ontvangen voor de opleiding tot wetgevingsjurist. De deelnemers volgden de studie aan de Universiteit van Curaçao.

De overheidsmedewerkers ontvingen hun diploma in het bijzijn van premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK). De deelnemers uit Aruba en Sint Maarten hebben de uitreiking van hun Curaçaose medestudenten gevolgd via een virtuele verbinding.

De opleiding werd verzorgd door het Caribbean Center for Legislation onder leiding van Professor Flora Goudappel en Professor Sjoerd Zijlstra. Volgens de universiteit is de opleiding belangrijk voor de Caribische landen binnen het Koninkrijk, omdat er een grote vraag is naar wetgevingsjuristen. 

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram