dinsdag 12 september 2023 01:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 augustus 2022

Oud-premier Gerrit Schotte heeft, na de opsluiting in de gevangenis van zijn ex-partner Cicely van der Dijs begin deze week, eenhoofdig gezag over zijn kinderen geëist in een verzoekschrift. Dat meldt de Amigoe.

Volgens Van der Dijs zou Schotte gebruik maken van de situatie en is de eis een trucje om ervoor te zorgen dat hij zelf straks niet opnieuw opgesloten zal worden. De voormalig minister-president moet 1,8 miljoen gulden betalen aan het OM voor corruptie, valsheid in geschrifte en witwassen. Als hij dit geld niet bij elkaar krijgt, moet hij opnieuw drie jaar terug naar de gevangenis.

Van der Dijs heeft nu een derde verzoek van gratie ingediend bij de gouverneur om te vermijden dat ze haar gevangenisstraf volledig moet uitzitten.

-- Advertentie --

One comment on “Schotte eist gezag over kinderen”

  1. Gratie krijgen is net zo veel krijgen van het OM als mazzel krijgen dat je USA miljoenen mega van 200 miljoen $ wint, dus geef C van der Dijs wijnig tot geen kans, geef de sluwe VOS Gerrit de Raaf meer kans met zijn kinder streken, we zullen zien hoe corrupt het OM op deze curacrim is.

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram