zaterdag 24 september 2022 12:32
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 augustus 2022

Culturele en creatieve professionals kunnen maandag een gratis workshop volgen van Creative Europe, het EU-programma voor de culturele, creatieve en audiovisuele sector. 

De workshop gaat over ondersteuning op het gebied van internationale culturele samenwerking. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied zal ook informatie geven over beschikbare fondsen voor culturele en creatieve professionals en organisaties op Curaçao.

De workshop is aanstaande maandag van 16.00 uur tot en met 17.30 uur bij Plasa Rondó, op de bovenste etage van de Marshe Nobo in Punda. Aansluitend is er een netwerkborrel. Deelnemers moeten zich vooraf registreren via de facebookpagina @EUDESKCURACAO.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram