zaterdag 24 september 2022 11:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 augustus 2022

Het toerisme in Curaçao blijft groeien. Dat blijkt uit maandelijkse cijfers van belangenverenigingen in de toerismebranche CHATA en CASHA.

De bezettingsgraad bij de leden van CASHA, de vertegenwoordiger van de kleinschalige accomodaties, was in juli 64 procent. Dat is bijna veertien procent hoger dan in juni. Ook de grotere hotels en resorts deden het beter dan de maand ervoor. De bezettingsgraad onder de CHATA-accommodaties was 73,7 procent, in dezelfde maand vorig jaar was dit nog 72,5 procent. 

Ook de bij CASHA aangesloten duikscholen en autoverhuurbedrijven laten een stijging zien in de bezettingsgraad van zo’n twintig procent. 

One comment on “Toerisme Curaçao blijft groeien”

  1. Kom graag op het eiland, maar merk dat er steeds meer toeristen zijn. Veel hotels en accomodaties komen er bij, maar de stranden worden er niet groter op (logisch, kan ook niet). Jammer, maar begrijp dat toerisme belangrijk is.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram