zaterdag 24 september 2022 11:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 augustus 2022

Curaçao is ook komend seizoen zichtbaar op het shirt van AFC Ajax in de Nederlandse en Europese competitie. Curaçao is sinds 2020 officieel partner van de Amsterdamse voetbalclub.

De spelers van Ajax spelen in de Nederlandse competitie in shirts met het logo van Curaçao op de mouw. Sinds vorig seizoen is een logo op de mouw ook toegestaan in de Europese competities, waardoor Curaçao ook zichtbaar was bij alle wedstrijden van Ajax in de Champions League. Ook komend seizoen zal het eiland weer prominent aanwezig zijn tijdens de wedstrijden van Ajax in Europa.

“Afgelopen seizoen werd door eerste het elftal van Ajax afgesloten op Curaçao. Tijdens het bezoek genoten de Ajacieden van het eiland en zorgden ze voor veel blije gezichten door hun bezoek aan diverse scholen en projecten", zegt commercieel directeur van Ajax, Menno Geelen. "Daarnaast konden we aan al onze volgers laten zien hoe mooi Curaçao is. Dat zullen we komend seizoen onverminderd blijven doen. Met de naam op de mouw in de Champions League blijft Curaçao ook zichtbaar voor de internationale Ajax- en voetbalfans.”

Murray de Bruin, directeur van Curaçao Tourist Board (CTB) kijkt uit naar het nieuwe voetbalseizoen met Curaçao op het wedstrijdshirt van Ajax. “De wedstrijden van de Champions League worden uitgezonden in vele landen die erg belangrijk zijn voor het eiland”, aldus De Bruin. “We zijn blij dat we door deze internationale samenwerking met Ajax het komende seizoen weer in deze landen zichtbaar zullen zijn.” 

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram