dinsdag 4 oktober 2022 08:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 augustus 2022

Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) organiseert samen met Curaçao Tourist Board (CTB) en de Inter Continental University of the Caribbean (ICUC) cursussen voor personen die in het openbaar vervoer werken.

Het doel van de cursussen is om de service voor passagiers te verhogen, zowel voor de bevolking als voor toeristen. Daarnaast wordt de cursisten nieuwe kennis bijgebracht. Na het succesvol afronden van de 12-weekse cursus krijgen de deelnemers een certificaat.

Voor de cursus met certificaat A zijn nog enkele plekken beschikbaar. De opleiding is bedoeld voor personen tussen de 25 en 62 jaar die voor het eerst in het openbaar personenvervoer gaan werken. Deelnemers moeten beschikken over een diploma verkeerszekerheid van Asosiashon Tráfiko Sigur Kòrsou (ATSK).

De cursus begint vijf september en kost 650 gulden. De inschrijving opent vrijdag 19 augustus.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram