maandag 11 september 2023 16:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 augustus 2022

De politie heeft vrijdagochtend twee verdachten aangehouden in verband met verschillende overvallen op minimarkets. 

Een 20-jarige man werd aangehouden op de Paranaweg voor het plegen van drie atrako’s in oktober en november 2021. Het overvalteam van de politie heeft na de aanhouding van de man een justitiële inval gedaan in de woning. Er zijn verschillende goederen in beslag genomen die belangrijk zijn voor het onderzoek. 

Dezelfde ochtend werd er bij de kruising van de F.D. Rooseveltweg en de Mirla Plateweg een 19-jarige man aangehouden in verband met een overval op een minimarket in mei 2022. Beide verdachten zijn voorgeleid en zitten vast in afwachting van het onderzoek.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram