zaterdag 24 september 2022 11:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 augustus 2022

Curaçao heeft donderdag met 13-0 verloren van Taipei in de Junior League baseball world series. Het jaarlijkse honkbaltoernooi voor jongeren van twaalf tot en met veertien jaar wordt gehouden in Heritage Park in Michigan.

Het team van Liga Pabou vertegenwoordigt Curaçao tijdens de world series. Zondag wonnen de Curaçaoënaars met 11-9 van Canada en maandag versloegen zij Australië met 9-5. Vrijdag spelen de honkballers hun vierde wedstrijd tegen Tsjechië. 

De Curaçaose Little League selectie won woensdag met 2-0 van Nicaragua. De Little League world series is voor sporters van tien tot en met twaalf jaar in Pennsylvania. De overwinning op Nicaragua zorgt ervoor dat Curaçao door mag naar de winnaarsronde. 

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram