zaterdag 1 oktober 2022 15:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
18 augustus 2022

Minister van Financiën Javier Silvania (MFK) wil dat minstens drie lokale professionals een sleutelpositie krijgen in de goksector op Curaçao. Dat meldt de Amigoe.

Silvania gaf uitleg tijdens een persbijeenkomst uitleg over modernisering van de kansspelwetgeving. De minister benadrukte dat de reputatie van de online gaming industrie drastisch moet veranderen. De sector staat volgens Silvania nu internationaal bekend als een schimmige plek voor de maffia om hun criminele geld wit te wassen. 

De minister van Financiën wil dat de online gaming bedrijven verplicht worden om zich daadwerkelijk te gaan vestigen op het eiland en dat de aangestelde lokale professionals het dialoog tussen de trustkantoren en Curaçao gaan openen.

-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram