zondag 2 april 2023 06:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 augustus 2022

Bij een verkeerscontrole bij de Emancipatie Boulevard zijn opnieuw een flink aantal boetes uitgedeeld. Van 17.00 uur tot 19.30 uur controleerde de politie 135 auto’s.

In totaal werden er vijftig boetes uitgeschreven. 19 automobilisten reden zonder geldige papieren en acht konden geen rijbewijs voorleggen. Daarnaast werden ook boetes uitgeschreven vanwege te donkere folie op de ramen. De bestuurder van een scooter ontving een proces-verbaal voor het rijden zonder helm.

De politie is de afgelopen tijd actief aan het controleren. Maandag werden er bij twee controles 115 boetes uitgedeeld. De controles waren gericht op auto’s die door rood licht reden, maar geen enkele auto reed door het rode licht. De politie maakte echter wel verschillende proces-verbalen op voor het rijden zonder gordel, zonder geldige papieren en zonder licht.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram