zaterdag 24 september 2022 07:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 augustus 2022

Minister van Onderwijs, Cultuur, Welzijn en Sport (OWCS) Sithree van Heydoorn (MFK) is momenteel in El Salvador voor een werkreis die in het teken staat van het digitaliseringsproces van het onderwijs. Dat meldt de Amigoe.

Van Heydoorn is voor de driedaagse trip uitgenodigd door de lokale overheid en het bedrijf Production Business Solutions. Op deze manier hoopt de minister meer kennis te krijgen over digitalisering. Volgens Van Heydoorn loopt El Salvador ver voor wat betreft het digitaliseringsproces en verloopt de invoering ervan ‘smooth’, het traject is een eye-opener voor de politicus. 

Voormalig OWCS-minister Steven Croes (PAR) is kritisch over de reis, zo laat hij via sociale media weten. Het digitaliseringsplan is volgens Croes in januari al gepresenteerd. Een deel van 63 miljoen gulden die nodig is om het plan uit te voeren, wordt volgens het PAR-Statenlid nu verspild aan een onnodige reis.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram