zaterdag 1 oktober 2022 20:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 augustus 2022

MijnCN belastingdienst krijgt tweefactorauthenticatie vanaf 1 september, dat meldt de belastingdienst Caribisch Nederland. Mijn CN is het online platform voor overheidsservices in Caribisch Nederland. 

Tweefactorauthenticatie is het gebruik van twee apparaten, bijvoorbeeld een laptop en een telefoon, om te kunnen inloggen op een platform. Omdat het gaat om overheidszaken ziet MijnCN de beveiliging als hoogste prioriteit. Gebruikers die de tweefactorauthenticatie al hebben geactiveerd voor het platform Sociale Zaken en Werkgelegenheid hoeven dit niet opnieuw te doen. 

Voor meer informatie over de tweefactorauthenticatie kunnen gebruikers terecht op je MijnCN account via www.mijncn.nl/inloggen. Hier vind je een uitgebreid stappenplan en een instructie video.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram