dinsdag 4 oktober 2022 12:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 augustus 2022

Vanaf woensdag gaan de prijzen voor brood bij Panaderia Isa weer met tien procent omhoog. Dat schrijft de Extra. 

Eerder stelde bakker Jean Fayad al dat een verdere prijsstijging voor brood onvermijdelijk is. De prijzen van de ingrediënten zijn de afgelopen tijd flink gestegen. “Het was geen makkelijke beslissing, maar ik kan mijn hoofd anders niet boven water houden”, aldus de bakker. 

Fayad heeft ervoor gekozen om de verhoogde productiekosten niet in één keer door te voeren. Vanaf woensdag betaal je bij Panaderia Isa 3,60 gulden voor een witbrood. Volgens de  Extra is er geen ontkomen aan dat ook bij andere bakkerijen de prijzen omhoog zullen gaan.

De bakker verwacht dat de productiekosten van brood uiteindelijk wel weer gaan normaliseren, waardoor de verkoopprijs ook weer zal dalen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram