dinsdag 4 oktober 2022 12:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 augustus 2022

De politie heeft maandag 115 boetes uitgedeeld bij twee verkeerscontroles. De controles waren gericht op auto’s die door rood licht reden.

De agenten controleerden automobilisten op de kruising bij de F.D. Rooseveltweg en de Winston Churchillweg aan het einde van de middag en ’s avonds bij de kruising bij de Snipweg en de Schottegatweg Noord. Tijdens de controles reed geen enkel automobilist door rood licht, maar er werden wel 115 boetes uitgedeeld voor andere verkeersovertredingen. 

25 bestuurders kregen een proces-verbaal omdat zij geen gordel droegen. 44 automobilisten hadden geen geldige papieren bij zich en negentien reden zonder rijbewijs. Verder werden er boetes uitgeschreven voor het rijden zonder licht en vanwege te donkere folie op de ramen. Zeven voertuigen en één scooter zijn weggesleept. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram