dinsdag 30 mei 2023 12:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 augustus 2022

Op Aruba zijn zaterdag meerdere drugspakketten aangespoeld. De Kustwacht bevestigt dat het gaat om pakketten die afkomstig zijn van de interceptie van de Zr.Ms. Groningen op zee van afgelopen woensdag.

Het marineschip wist woensdag twee grote ladingen drugs te onderscheppen. In totaal werd er bijna 2.900 kilo aan drugs in beslag genomen. Tijdens de onderschepping van een go-fast werden meerdere drugspakketten overboord gegooid door de opvarenden.

De balen spoelden dit weekend aan op de Noordkant van Aruba. De politie en de Kustwacht hebben de drugs uit het water gehaald.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram