zaterdag 1 oktober 2022 19:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 augustus 2022

Gezaghebber Edison Rijna heeft onlangs het jaarverslag van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie in ontvangst genomen. Het thema voor dit jaar is ‘Retrospectus pro futuro’, terugblikkend voor de toekomst.

Het jaarverslag inclusief jaarrekening zijn ook digitaal beschikbaar. “Het is in het digitale tijdperk waarin we leven steeds belangrijker om met de tijd mee te gaan”, aldus Rijna. “Daarnaast is deze oplossing ook veel beter voor het milieu.”

De documenten kunnen online gelezen worden door met een telefoon of tablet de QR-code te scannen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram