zaterdag 1 oktober 2022 20:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 augustus 2022

Kickbokser Farao Jassem gaat samen met zes Curaçaose jongeren deelnemen aan het Unified World Championship in Italië. De wereldkampioen van Team Farao & Dojo traint dagelijks met de kinderen voor het toernooi.

De wereldkampioenschappen worden gehouden van 27 tot 30 oktober. De oudste leerling van Jassem is 22 jaar. “Kinderen die leren kickboksen krijgen door de sport veel positieve energie. Met name discipline is tijdens de trainingen erg belangrijk”, aldus Yvonne Olf, voorzitter Hende-I-Medio-Ambiente (HiMA). “Jassem is een rolmodel en vertrouwenspersoon voor de kinderen die hen ook verder begeleidt.”

Het team is nog steeds druk bezig met een geldinzameling om de reis waar te maken. De jongeren worden dagelijks door Jassem getraind om hen klaar te stomen voor het toernooi.

-- Advertentie --

One comment on “Video | Kickbokser Farao Jassem stoomt Curaçaose jongeren klaar voor wereldkampioenschappen”

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram