zaterdag 1 oktober 2022 20:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 augustus 2022

Het telecombedrijf dat Aqualectra wil gaan oprichten moet ‘Aquatel’ gaan heten. Dat meldt Aqualectra-directeur Darrick Jonis in de Amigoe. Op dit moment is het nutsbedrijf nog bezig met de oprichting van het bedrijf.

In mei heeft Aqualectra net als TeraMobil een telecomconcessie gekregen, maar om te mogen starten moet er eerst nog aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Jonis geeft aan dat hier momenteel hard aan wordt gewerkt en dat de hoop is om het proces van de verandering van de statuten in september af te ronden.

Daarnaast moet er een telecombedrijf worden opgericht. Intern wordt de naam ‘Aquatel’ al gebruikt, naar verwachting moet het bedrijf binnen een jaar tot anderhalf jaar operationeel zijn.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram