zaterdag 1 oktober 2022 13:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 augustus 2022

De comedyshows van Jandino Asporaat op 19 en 20 augustus zijn beide uitverkocht. Wegens het succes is er dinsdag een extra show in de verkoop gegaan.

Het is voor het eerst sinds drie jaar dat de comedian weer op de Curaçaose planken staat. In de show genaamd Perspectief vertelt Jandino dat onderwerpen altijd vanuit verschillende perspectieven kunnen worden bekeken en dat het juist in deze wereld nodig is om dingen af en toe vanuit een ander perspectief te bekijken.

Jandino trok eerder al door Nederland met zijn solovoorstelling en nu krijgt de tour ook een internationaal podium. De comedian bezocht onlangs Turkije en zal ook te zien zijn op Bonaire, Aruba en in Suriname.

De extra show zal plaatsvinden op 21 augustus bij Landhuis Brakkeput Mei Mei. Op alle drie de avonden zullen DJ Alex Sargo & DJ Willy Whoo de show afsluiten met een after-party inclusief Meet & Greet met Jandino voor het gehele publiek.

-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram