zaterdag 1 oktober 2022 19:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 augustus 2022

Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) gaat eind deze maand nog starten met het asfalteren van vijf wegen op Curaçao. Dat bevestigt VVRP-minister Charles Cooper (MFK) aan de Amigoe.

Er is 9 miljoen gulden in de begroting gereserveerd voor het project. Het gaat om de Dominico F. Martina Boulevard, de Stationsstraat, de Helmin Wiels Boulevard, Santa Cruz, Lagun en de Rotonde Soto-Wiri. 

Minister van Financien Javier Silvania (MFK) stelt dat er nog meer geld vrijgemaakt zal worden om ook andere wegen te herasfalteren.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram