woensdag 31 mei 2023 11:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 augustus 2022

De Arubaanse Massive Brassband International gaf vrijdag een optreden tijdens de parade in het Amerikaanse Disneypark Magic Kingdom.

De groep was speciaal naar het pretpark in Orlando afgereisd om mee te lopen in de parade. De band was gekleed in de kleuren van de Arubaanse vlag. Veel bezoekers juichten de brassband met Arubaanse vlaggetjes toe.

De parade werd uitgezonden door TeleAruba en deels door Telenotisia op Curaçao. Minister van Cultuur en Financiën Xiomara Maduro laat weten enorm trots te zijn op de muzikanten. “Het is een fantastische vertegenwoordiging van Aruba. Onze muziek was te horen in een van de grootste pretparken ter wereld”, aldus de minister.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram