zaterdag 1 oktober 2022 17:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 augustus 2022

Toeristen zijn afgelopen weekend overvallen bij Kokomo Beach. Het gezin moest alle waardevolle spullen afstaan aan de gewapende overvallers.

De overvallers namen ook de huurauto van de toeristen mee. Het gezin werd opgevangen door het personeel van Kokomo. De politie en Politur hebben na de melding een patrouille gestuurd en zijn een onderzoek gestart. 

Afgelopen week kondigde de politie aan dat de eenheden meer zichtbaar zullen zijn in toeristische gebieden. Volgens het korps wordt er vaak ingebroken in auto’s van toeristen en worden er met enige regelmaat atrako’s gepleegd.

De politie gaat organisaties in de toeristische sector benaderen om op een effectieve manier samen te werken. “Het is niet de bedoeling om paniek te zaaien”, benadrukt de politie. “Maar we moeten proberen deze criminele activiteiten te vermijden.”

-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram