zaterdag 1 oktober 2022 20:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 augustus 2022

Stichting DOEN gaat maandag in gesprek met minister van Onderwijs, Cultuur en Sport Sithree van Heydoorn (MFK). 

Volgens de vertegenwoordigers uit het onderwijs is het aantal uren wat docenten krijgen voorgeschreven niet toereikend voor het werk dat ze doen. Dit zorgt er volgens de stichting voor dat de leerlingen drastisch achteruit gaan en dat veel docenten uit het onderwijs stappen. 

Ook de korting van 12,5 procent op het salaris heeft volgens DOEN veel invloed op de motivatie van docenten en de arbeidsomstandigheden. De stichting gaat deze punten voorleggen aan de minister en hoopt zo een zo goed mogelijke start van het schooljaar te kunnen geven aan de docenten en de leerlingen.

-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram