zaterdag 1 oktober 2022 20:59
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
8 augustus 2022

Premier Gilmar Pisas (MFK) heeft zondag een gesprek gehad met de president en de vice-president van Colombia. 

Pisas was namens het koninkrijk aanwezig bij de inauguratie van president Gustavo Francisco Petro Urrego en vice-president Francia Elena Márquez Mina afgelopen weekend. Daarbij heeft de premier gebruikgemaakt van de gelegenheid om met beiden in gesprek te gaan over justitie, vrede, klimaatverandering en versterking van de economie tussen Colombia en Curaçao. 


Colombia heeft aangeven op alle vlakken te willen samenwerken met Curaçao en Nederland en ervaringen uit te wisselen. Ook Pisas gaf aan de plannen en de samenwerking met Colombia verder te willen vergroten.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram