dinsdag 12 september 2023 02:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 augustus 2022

De Journalism Week BES, die in juni werd uitgesteld, zal plaatsvinden op van 16 tot en met 22 augustus. De week staat in het teken van het belang van de media in het functioneren van een democratie. 

Het programma met activiteiten voor publiek en pers begint dinsdag 16 augustus met de presentatie van media-onderzoeker Renske Pin. Op donderdag vindt de Docu & Debate night plaats. Van vrijdag tot en met maandag is er de Media Pressure Cooker Marathon BES. Dit is een driedaags evenement met werksessies, live uitzendingen en training dat wordt begeleid door docenten Glenn Thodé, Sulin Passial en Kees Broere.

Op maandag 22 augustus lanceren de deelnemers hun online publicatie voor het grote publiek. In een toegift workshop van Jeroen Pauw aan het eind van het jaar wordt ingezoomd op interviewtechnieken.

Verschillende radio- en televisiestations op Bonaire lieten eerder dit jaar weten niet meer te zullen deelnemen aan de week, omdat er een plan zou zijn om een publieke omroep in te voeren op de BES. De week werd toen uitgesteld om dit misverstand te bespreken. De organisatie van de Journalism week BES geeft aan dat de media nu wel zullen deelnemen aan de week.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram