zaterdag 1 oktober 2022 12:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 augustus 2022

Zo’n twaalf chartervluchten uit Ecuador zullen tot half september vertrekken naar Curaçao. Volgens Curaçao Tourist Board  (CTB) heeft de Ecuadoraanse markt potentie om het aantal bezoekers op Curaçao te stimuleren. 

De vluchten worden georganiseerd in samenwerking met verschillende bedrijven, waaronder Maxi Travel, Mas Travel Ecuador en Dream & Travel Ecuador. Volgens CTB is er veel belangstelling voor de chartervluchten, die uitgevoerd worden door Aeroregional Ecuador met een nieuwe Boeing 737-400.

Door deze samenwerking zullen er in de komende periode zo’n 1.600 Ecuadoraanse bezoekers aankomen op de luchthaven van Curaçao, stelt de toeristenorganisatie. Per vlucht is er ruimte voor 145 passagiers.

CTB organiseert samen met geselecteerde hotelpartners verschillende webinars voor reisbureaus en campagnes voor sociale media om het publiek in Quito, Guayaquil en Cuenca te bereiken.

-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram