vrijdag 12 augustus 2022 21:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 augustus 2022

Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) Dorothy Pietersz-Janga heeft een bezoek gebracht aan de recyclefabriek van Green Phenix. De minister liep mee met het gehele recycleproces.

TUI Care Foundation en Green Phenix kondigde deze week samen met Mambo Beach een nieuw project aan voor afval recycling. Er worden nieuwe recycling prullenbakken geplaatst langs Mambo Boulevard. Hier wordt afval verzameld dat vervolgens naar de fabriek van Green Phenix wordt gebracht waar het vuil wordt omgezet in nieuwe producten.

Het bezoek stond in het teken van het jaar van de schoonmaak, dat onlangs door de minister werd aangekondigd. In de recyclefabriek liep Pietersz-Janga mee met de medewerkers en kon zij zien hoe het bedrijf te werk gaat. De minister roept de bevolking op om afval goed te sorteren en gebruik te maken van de recyclepunten op Curaçao.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram