vrijdag 12 augustus 2022 21:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 augustus 2022

Bij het keuringslokaal zijn lange wachttijden vanwege personeelstekort, ziekte en de vakantieperiode. Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) vraagt mensen om hier rekening mee te houden bij het registreren of overschrijven van een auto.

Het keuringslokaal herinnert mensen eraan dat het niet is toegestaan om met een volle auto voor een keuring te komen. Om grote drukte te voorkomen mag enkel de chauffeur in het voertuig zitten. Ook wordt er alleen toegang tot het terrein verleend aan mensen met een afspraak.

Zodra de situatie weer normaliseert, zal het ministerie dat aankondigen. Het keuringslokaal vraagt mensen om begrip en geduld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram