vrijdag 12 augustus 2022 20:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 augustus 2022

24 werknemers van Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK) hebben in de periode van 25 juli tot en met 4 augustus de cursus Gedetineerden Transport Team gevolgd. 

Tijdens de cursus kwamen verschillende competenties aan bod die tijdens het transport van gevangenen toegepast moet worden. De focus lag hierbij met name op het toezicht. Zo leerden de gevangenisbewakers hoe ze gevaar kunnen vermijden en hoe je het beste kunt omgaan met overlast of obstakels op de weg tijdens het transport. 

De cursus bestond uit een theoretisch en een praktisch gedeelte en werd georganiseerd door leden van het arrestatieteam van de politie. Alle deelnemers hebben de cursus succesvol afgerond en hebben een certificaat ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram