zaterdag 1 april 2023 10:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 augustus 2022

Het contract van de honkballer Mariekson ‘Didi’ Gregorius bij Philadelphia Phillies is ontbonden. De Curaçaoënaar moet op zoek naar een nieuwe club.

De 31-jarige honkballer speelde sinds 2019 voor de club uit de Major League. “Het was een moeilijke beslissing om te breken met Gregorius", stelt interim-manager Rob Thomson. “Ik heb veel respect voor hem en we hebben veel goede momenten meegemaakt.”

Doordat de club nu meerdere opties heeft, moet Gregorius het ontgelden. “Dat betekent niet dat hij een slechte speler is”, benadrukt Thomson. “De laatste tijd heeft zijn slag alleen niet zoveel gebracht als normaal.”

Gregorius speelt sinds 2012 in de Amerikaanse topcompetitie en kwam in 2019 over van de New York Yankees. Nu zijn contract is ontbonden kan hij als ‘free agent’ bij een andere club in de MLB een contract tekenen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram